Trekke kabel igjennom torpedo-/brann -veggen

For bilmodell:

850 og x70, opptil år 2000.
Hva må gjøres Denne er litt vanskelig å finne, men det er en gjennomføring i torpedoveggen, slik at du kan trekke kabler og slanger inn i kupeen på en ganske enkel og lett måte. På Høyres die av motorrommet (når du står foran bilen å ser på motoren, ved siden av bremseservoen. På x70 modellene så må sikringsboksen som sitter montert øverst på fjærbeinet fjernes. Det anbefales også å ta vekk luftfilter boksen for å få god plass. Der finnes det ett svart plastrør ligner noe på ett elektriker rør. Det sitter en svart gummihette i enden på dette røret. Inne i bilen må du ta vekk trekket som sitter montert under rattet, og du vil finne igjen samme røret på innsiden av torpedoveggen, oppe ved bremsepedalen. Litt vrient å finne den men den er der. bruk gjerne litt såpe, olje eller lignende for å få trekkingen av kabelen til å gå litt lettere.
   
På x70 modellene må denne sikringsboksen fjernes, den sitter fast med noen klips. Men det beste er å ta vekk hele festet som er boltet fast oppe på fjærbeinet. Du kan også fjerne luftfilter boksen for å få litt bedre plass.
   
Her er bilde av røret som går igjennom torpedoveggen. Det er ca. 22 mm i diameter. Du ser også gummi hetten som sitter på enden, du vil også finne en tilsvarende gummihette på innsiden av torpedoveggen.
 
Samtlige tips utføres på eget ansvar. Dette har fungert på min bil.
Ingen garantier for at det virker på din.
 
Har du ett lite styling tips eller triks, send meg det på en Email til: jsb@volvoforum.no

 

Copyright©2000-2007 www.volvoforum.no