5 Parklys bak - På hver side

For bilmodell:

744 / 760
Hva må gjøres:

 

Du monterer en 5watt lyspære i stede for tåkebaklys og kobler en ledning fra parklyset til tåkelys pæren. I dekorplaten mellom baklysene monterer du noen gamle reflektorer, eller noe bøy til en aluminiums plate så det ligner en reflektor. Monter en 5 watt pære og koble strøm fra baklysene. I tillegg borrer ett hull i ytterste "firkanten" på baklyset som går rundt hjørnet. Kjøp en pæreholder og en 5 watt pære som passer holderen. Borr hull som passer holderen. Koble ledninger til det eksisterende baklyset.

Nederste bildet, så er det montert parklyspærer bak feltet i refleksplaten. Denne løsningen kan også kombineres med øverste, slik at det blir 5 parklys på hver side.

Hva trengs:

5watt pærer, og pæreholdere til denne. Jeg brukte glasspærer med glass sokkel.  Ledninger.
Delene får du kjøpt hos din lokale biltilbehørs butikk, f.eks. Biltema eller Torshov.

Det går også å bruke parklys pære holderen fra første generasjon Volvo 460, disse passer rett i hullet på hjørnet av baklysene for å få lys der.

Pris:

ca. 50 kr pr side
   
Her er en løsning for å få 5 parklys pr side. Her er det montert i ytterste feltet/hjørnet på baklysene, samt laget til en "reflektor" som er limt fast på baksiden av refleksplaten.
 
Samtlige tips utføres på eget ansvar. Dette har fungert på min bil.
Ingen garantier for at det virker på din.
 
Har du ett lite styling tips eller triks, send meg det på en Email til: jsb@volvoforum.no

 

Copyright©2000-2006 www.volvoforum.no